Select your language

Kā veikt mēbeļu pārvadāšanu? Piedāvājam gan lietotu, gan jaunu mēbeļu piegādi. Vai esat iegādājies jaunas mēbeles un meklējat efektīvu piegādes risinājumu? Vai jums ir šķēršļi mēbeļu ienesēšanai dzīvoklī? Vai nepieciešams palīgs mēbeļu montāžā? Mūsu komanda ir šeit, lai palīdzētu!

Kā pārvest mēbeles pareizi? Vai ir nepieciešams iepakot mēbeles vai izjaukt tās? Mēs to izprotam un katru dienu nodarbojamies ar šādām situācijām, tāpēc jums nav jāuztraucas par šo procesu.

Ātra mēbeļu piegāde vienā dienā.

Pasūtīt mēbeļu piegādi ir vienkārši - zvaniet mums pa numuru +371 26101715 vai rakstiet uz This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Piedāvājam arī krāvēju pakalpojumus ar jebkādu mēbeļu uznešanu: krēsla, skapja, gultas, matrača, sekcijas, virtuves, galda, naktsgaldiņa, kumodes, dīvānu piegāde u.c.

Ir iespējams pasūtīt tikai transportu piegādei vai tikai krāvējus atsevišķi, piemēram, ja nepieciešams uznest skapi.

Jauno mēbeļu piegāde un mēbeļu montāža.

Ikea mēbeļu piegāde uz jebkuru vietu mūsu pilsētā, mūsu valstī vai Eiropā.

Mēs nodrošinām:

  • izvēlēties kravas transportu;

  • vietējo mēbeļu piegādi Rīgā, Latvijā;

  • starptautisko mēbeļu piegādi Eiropā un Skandināvijā;

  • Profesionālu krāvēju pakalpojumus (mēbeļu iekraušana un izkraušana vai uznešana/ienešana).

Kāpēc izvēlēties mūsu mēbeļu piegādi? Mēs esam darbojušies jau vairāk nekā 25 gadus, tāpēc mums ir bagāta pieredze šajā nozarē. Mūsu pieredzējušie krāvēji rūpīgi izkraus jūsu mēbeles uz jebkuru stāvu, un mēs vienmēr ievērojam precīzu laika plānošanu.

Mēs efektīvi sadarbojamies ar mēbeļu veikaliem, noliktavām un bāzēm, nodrošinot plašu pakalpojumu klāstu gan fiziskām, gan juridiskām personām.

Interesē cik maksā mēbeļu piegāde? Piegādes cena sākas no 60 EUR, piedāvājot konkurētspējīgu risinājumu.

Pasūtiet mēbeļu piegādi pie mums, un mēs nodrošināsim ātru un uzticamu piegādi. Gaidīsim jūsu cenu aptaujas vai saziņu e-pastā vai zvanot pa tālruni +371 26101715.